Convocatòria unitària per a commemorar el sisè aniversari del Primer d’Octubre

Les forces polítiques de Cabassers han convocat a la commemoració del sisè aniversari del referèndum d’independència de Catalunya, celebrat l’1 d’octubre de 2017. L’acte s’ha convocat a les 13:30h davant de l’Ajuntament, on es llegirà un manifest conjunt de compromís de les forces independentistes amb el mandat democràtic de les urnes.

La convocatòria l’ha difós el canal de pregons de l’Ajuntament, en un missatge que transcrivim:

Independents per Cabacés i Junts Cabassers convoquen a la commemoració del sisè aniversari del referèndum d’independència de Catalunya, esdevingut el primer d’octubre de 2017. Aquell referèndum va ser un èxit del poble de Catalunya, organitzat per gent de totes les formacions i totes les sensibilitats. Va ser un èxit col·lectiu que demà, Primer d’Octubre, commemorarem davant de l’Ajuntament amb una declaració conjunta a les 13:30h. Invitem a tothom a assistir-hi. Visca la República i el poble de Catalunya!

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers