El proper dilluns es farà el sorteig de la mesa electoral

El proper dilluns, 26 de juny, hi ha un Ple Extraordinari convocat a les 9 del matí per a escollir els membres de la mesa electoral de les eleccions a Corts Generals del 23 de juliol. Durant el Ple se celebrarà un sorteig entre tots els censats al municipi per a escollir un president i dos vocals de la mesa. Amb el mateix sistema de sorteig també s’han d’escollir dos suplents per a cada càrrec.

La Llei Electoral explica a l’article 26 els requisits que han de complir els que poden ser elegits per a formar part d’una mesa electoral: que sàpiguen llegir i escriure i siguin menors de setanta anys. Amb tot, les persones de més de seixanta-cinc anys podran renunciar al càrrec en el termini de set dies.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers