Jordi Turull visita Cabassers

Avui el Secretari General de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha visitat Cabassers per a conèixer un dels motors econòmics del municipi, la indústria agroalimentària.

Ha conegut el celler Mas de les Vinyes i els vins joves i de criança que elabora sota el segell de qualitat de la DO Montsant: Mas de les Vinyes, Racó d’Atans i Traca i Mocador. També ha visitat els dos productors d’oli d’oliva verge extra de Cabassers: Miró Cubells SL (productor de les marques Cavaloca, Mesae i Molí de l’Oli) i l’Agrícola i Secció de Crèdit de Cabacés (que produeix els olis Baronia de Cabacés i Fusió d’Aromes, totes dues sota la DOP Siurana). També ha tingut una trobada amb representants de la indústria avícola local.

Els membres de les candidatures de Junts per Catalunya a la Bisbal de Falset, Cabassers i Falset han pogut compartir impressions amb el Secretari General durant el dinar a Cal Trucafort de la Bisbal de Falset.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers