Fixen i reforcen l’asta de la bandera del mirador de Cabassers

Després que uns vàndals tiressin a terra per segon cop en cinc mesos la senyera del mirador, la brigada municipal ha recol·locat l’asta. Aquest cop han fixat a la paret dues platines amb quatre espàrrecs cada una, assegurats amb dues femelles cada un. De la platina surt un angle, on s’hi ha fixat la barra d’acer inoxidable que fa d’asta, amb suports en forma d’U, amb doble femella a cada cap per a assegurar-ne la resistència. Fins i tot han fet la instal·lació a la paret est de la caseta de la maquinària del dipòsit vell que aguanta la bandera. Abans era a la paret de ponent, i la cúpula del dipòsit permetia accedir amb facilitat a les parts altes de l’asta.

Si ara es torna a trobar la bandera a terra, després de tots aquests reforços, no hi haurà cap motiu per a responsabilitzar-ne el vent:

El programa de TV3 Està Passant ja es va fer ressò el 07/12/2022 del primer acte de vandalisme contra la bandera, i el 21 de març passat va tornar a parlar de la segona bretolada que ha patit. Fins i tot en Peyu (nom artístic de l’humorista Lluís Jutglar) es va oferir a venir a Cabassers a fixar l’asta perquè no la tornessin a arrencar, i així ho va dir públicament durant l’emissió de l’Està Passant del 21 de març:

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers