Tornen a tirar a terra la senyera del mirador de Cabassers

Uns vàndals han tornat a fer caure la senyera que hi ha al mirador de l’antic dipòsit d’aigua, i que es renova cada any per la Diada Nacional de Catalunya. Aquesta mateixa bandera ja va patir una bretolada idèntica el novembre passat, quan uns desconeguts la van abatre. Com ja va passar fa uns mesos, per a fer-la caure han arrencat tres dels quatre ancoratges que mantenen l’asta fixada a la paret que li fa de suport. De la força que hi han fet fins i tot el pal d’acer ha quedat doblegat.

Fan caure la senyera del Mirador

image-3-5
image-3-6
image-3-7
image-3-8
image-3-9
image-3-5 image-3-6 image-3-7 image-3-8 image-3-9

Una fotografia presa des de la Creu el 16/03/2023 a les 13:09h mostra que aquell dia la bandera encara estava plantada. Tot i que els darrers dies el vent ha bufat molt fort (i va causar alguns desperfectes el 10 de març), aquesta imatge descarta que el vent sigui el responsable de la caiguda de l’asta, ja que els dies 16 i 17 el vent no va bufar amb massa intensitat.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers