25 de setembre de 2022

Les càmeres meteorològiques d’Eports

L’empresa tortosina Eports, proveïdora de serveis de comunicació, ha habilitat l’accés a la xarxa de càmeres que vigilen els seus punts de radionellaç repartits per diversos municipis. Es pot veure en directe el paisatge des de la bassa propera a la punta del Guixer de la Figuera, on hi ha una de les antenes que fan arribar la connexió via Wimax fins a Cabassers. Podreu accedir a la càmera aquí.

Des de meteo.eportsinternet.com es pot veure totes les altres càmeres, que es poden filtrar per comarques. N’hi ha a la Terra Alta, al Baix Ebre, al Priorat, al Montsià, al Baix Maestrat i al Baix Camp. Cada pàgina de cada càmera té, a més, un enllaç que permet consultar la ubicació exacta del dispositiu.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers