29 de juny de 2022

La Casa la Canal esdevé Punt d’Informació del PN Montsant

La Casa la Canal ha obtingut el distintiu que l’acredita com a punt d’informació del Parc Natural de Montsant i EIN Serra de Llaberia. La seva llicència és la número 57. El distintiu se li va lliurar el 13 de juny, després d’haver superat un cors de punt d’informació que va iniciar-se a finals d’abril i que va combinar sessions teòriques i pràctiques, amb una durada de 40 hores de formació.

D’aquesta edició del curs de formació, un total de 12 establiments han rebut l’acreditació. Destaquen el càmping municipal de Tivissa, els refugis d’Albarca i Siurana, el de l’ermita de Sant Antoni i Santa Bàrbara d’Ulldemolins, i les cases rurals de la Bisbal de Falset i Cabassers. Tots aquests nous punts passen a formar part del Fòrum Sostenible de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat.

En total, ara ja són 46 punts de la comarca del Priorat, àmbit d’influència de la CETS, que passen a ser punts d’informació del PN Montsant i EIN Serra de Llaberia, i reforcen aquesta xarxa de col·laboració i vincle amb els espais naturals per a promoure un turisme sostenible.

L’entrega de les acreditacions va anar a càrrec del director del Parc Natural de Montsant, David Iturria, el president del Consorci de la Serra de Llaberia, en Jordi Pagan, i en Ferran Mestres, del Consell Comarcal del Priorat.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers