La Consellera Jordà inaugura la fira de l’oli de Cabassers

La Consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Honorable Sra. Teresa Jordà, ha inaugurat aquest matí la XVII edició de la “Fira de l’oli Baronia de Cabacés” de Cabassers. L’acte ha estat precedit per una cercavila a càrrec de La Mulassa de Falset. La Consellera ha destacat els valors de proximitat i qualitat dels productes de proximitat, que en el context d’una crisi climàtica i alimentària com l’actual es reforcen. “Hem de ser capaços d’explicar més i millor, no només a casa nostra, sinó també a fora, totes les propietats [de l’oli] i el que representa”, ha afirmat Jordà. Ha remarcat que cal explicar més i millor el valor dels olis del Priorat, que són de gran qualitat. També s’ha compromès a fer realitat els projectes de desenvolupament previstos per a la zona, que impliquen organitzacions com INCAVI, VITEC, IRTA i la Universitat Rovira i Virgili,.

Podeu recuperar l’enregistrament de la inauguració en aquest enllaç.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers