Comunicat oficial de l’Ajuntament de Cabacés

Nota distribuïda per l’Ajuntament de Cabassers mitjançant les seves xarxes socials.

En referència a la proposta de canvi de la grafia del municipi de Cabacés per Cabassers que es va presentar a l’Ajuntament i, després de debatre internament i també amb els interessats la proposta, donem a conèixer la situació actual del tema a través d’aquest comunicat.
.
Actualment, l’única grafia acceptada i registrada oficialment és Cabacés. És l’única que pot i ha d’utilitzar el consistori en els seus documents i comunicats. És l’única vàlida en l’actualitat de manera oficial.
.
La proposta de canvi de grafia és un tema que provoca controvèrsia al municipi i que, per tant, volem tractar amb molta cura i que, creiem, que ha de tenir en compte totes les sensibilitats. Per això, és un dels punts que estan a l’agenda del consistori, però requereix ser tractat amb temps i calma per tot el que comporta, tant a nivell administratiu com a nivell social.
.
Com a representants polítics del poble, i mantenint una posició neutral des de l’inici, creiem fermament que caldria un consens majoritari amb entitats i veïns i veïnes del municipi sobre aquest tema.
.
Actualment, l’Ajuntament està treballant en moltes accions diverses i urgents i que cal prioritzar. Totes les accions planificades durant el primer any de mandat, ara, després de la pandèmia i a causa de les temporalitzacions i calendaris de l’administració, comencen a desenvolupar-se. I això significa un volum de treball importantíssim per al consistori.
.
No obstant això, és un tema que tenim a l’agenda de treball i que continuarem tractant amb la calma que requereix.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers