Candidatura a l’Ajuntament de Cabassers

Nota de premsa difosa per cabassers.net:

En poc menys d’un any se celebraran les eleccions municipals, i un grup de veïns hem decidit organitzar-nos, en l’exercici dels drets de participació política, per a presentar una candidatura, en defensa dels interessos i el bé comuns. L’Ajuntament és una administració pública que ens representa a tots, i té uns deures respecte la ciutadania i l’administració mateixa.

Observem una manera de fer política obsoleta, i és hora de renovar la manera de funcionar. No plantegem fer grans obres, sinó fer una gran renovació en el funcionament. Volem resoldre problemàtiques enquistades de fa anys, que es van ajornant sense que ningú no les solucioni, tot i que cal solucionar-les. Per exemple: anunciar quan se celebren els plens, garantir-hi el dret de participació, publicar-ne les actes, complir la llei de política lingüística, etc

Invitem a tothom a unir-se al nostre projecte, i també aplaudirem que sensibilitats diferents s’organitzin en candidatures diferents; això és l’essència de la democràcia i el pluralisme, que volem fomentar i protegir.

Us invitem a llegir els deu punts del nostre programa de govern. Si obtenim la majoria l’aplicarem, i si no podem governar farem una cosa que a l’Ajuntament de Cabassers no s’hi ha fet mai: oposició per a exercir les funcions democràtiques de control i fiscalització del govern local. Passi el que passi, però, la nostra candidatura serà un revulsiu de la política local:

Si voleu participar d’aquesta iniciativa, aquí us expliquem com ho podeu fer. Fugim dels personalismes, i aquest projecte està obert a tothom; la composició de la llista electoral i l’ordre dels candidats el decidirem entre tots els qui siguem, en un procés de primàries. Davant d’un nou paradigma, cal una política actualitzada, i cal que la fem entre tots. Tothom hi és benvingut.

image_pdfPDFimage_printImpressió
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers