17 de maig de 2022

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers

Gairebé dos milions d’euros per la claveguera

Foto: xarxes socials de l’Ajuntament.

Després d’anys sense depuradora, Cabassers per fi en tindrà una, com la majoria -si no tots- els municipis de Catalunya. Les coses a casa nostra sempre hi arriben tard, però un dia o altre hi acaben arribant, i ahir la Constructora de Calaf iniciava les obres de l’estació depuradora d’aigües residuals. És responsable del projecte l’Agència Catalana de l’Aigua, i l’obra s’ha pressupostat en 1.886.018,18€.

Això resoldrà la situació d’insalubritat actual, ja que el clavegueram desaigua directament al barranc del Barranquet, just a sota del pont de la carretera T-702, entre les dues cruïlles d’accés a la població que hi ha en aquell punt. La fetor de la zona, especialment durant l’estiu, ha estat fins ara una pèssima targeta de presentació pels qui arribaven a la població, que podien sentir tota la pudorada.

Es resol, per fi, una situació que havia quedat bloquejada de feia anys per disputes internes entre diverses administracions, que no es posaven d’acord en els permisos per a construir la tan necessària depuradora.

nord.cab