4 de desembre de 2022

Caldrà el Passaport Covid per entrar al Cafè

El Govern de la Generalitat ha aprovat fer extensiu l’ús del Passaport Covid per accedir a gimnasos, residències de gent gran, restaurants i bars. La mesura ara ha de ser aprovada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, i si rep el seu aval entrarà en vigor el divendres 26 de novembre.

A Cabassers tindrà afectació a l’hora entrar al Cafè, i si la mesura finalment rep el vist-i-plau del TSJC, divendres al matí ja caldrà el passaport per entrar al bar. No serà necessari per a fer consumicions o menjar a la terrassa que el Cafè té al carrer del Mig.

Segons el Govern, l’extensió d’ús del Passaport Covid evitarà restriccions i tancaments dels sectors econòmics pels quals el vol fer obligatori.

No queda clar com els responsables de l’establiment podran determinar si el document que els mostren els clients és autèntic.

Per altra banda, les persones que tenen 70 anys o més ja estan rebent dosis de record dels vaccins contra el SARS-CoV-2, i els vacunats amb Janssen també reben una segona dosi des d’aquest mes de novembre, al mateix temps que la Comissió de Salut Pública estudia ampliar les dosis de reforç a la població de 60 anys o més.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers