El Debat Constituent arriba a Falset el 27 de novembre amb Lluís Llach

El proper 27 de novembre es presentarà al Castell de Falset, a les 12 del migdia, el Debat Constituent, un procés participatiu transversal, inclusiu i plural per establir les bases constitucionals per al futur polític de Catalunya. La introducció inicial anirà a càrrec del batlle de Falset, Sr. Carlos Brull.

El Debat Constituent s’organitza en seccions comarcals anomenades “Enteses”. L’acte de Falset és organitzat conjuntament entre les Enteses del Priorat i l’Alt Camp, i hi intervindran Lluís Llach, President del Consell Assessor de Debat Constituent, Maria Montlleó, de l’Entesa del Priorat, Albert Coll, coordinador tècnic del D.C., i Marga Borràs i Agustí Valls, coordinadors de l’Entesa de l’Alt Camp.

Qualsevol persona amb inquietuds pot opinar i dir quins són els valors, les normes i els principis sobre els quals els agradaria viure, és a dir, per on haurien de passar les estructures polítiques, econòmiques i jurídiques del país.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers