Tornen les discomòbils després de gairebé dos anys

L’última “discomòbil” que hi hagué a Cabassers fou per Carnestoltes del 2020, el 22 de febrer d’aquell any. Poc després, la crisi de salut pública provocada per la pandèmia ho interrompia tot, especialment l’oci nocturn. Ara, amb l’aixecament de les restriccions d’aforament que quedaven en vigor, l’Associació Jove ha decidit organitzar una festa amb discomòbil per la Castanyada. Tindrà lloc el 30 d’octubre a les 19h, a la sala del Cafè, i porta per nom “La primera castanya”. Per accedir al local caldrà que qualsevol persona a partir de 12 anys presenti el passaport Covid (ja sigui el certificat de vacunació, o una PCR negativa recent). El preu de l’entrada serà simbòlic: 1 euro. La música anirà a càrrec de Dj Blai i Dj Marty.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers