27 de setembre de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Canviem el canal d’Última Hora

Fins ara, utilitzàvem com a canal d’última hora el perfil a Twitter. A partir d’ara, traslladem aquest servei al canal a la xarxa cabassers.net. Allí hi trobareu les informacions breus que no requereixen desenvolupar un article sencer al portal nord.cab, així com també enllaços als continguts del portal. Trobareu l’accés directe al canal al menú principal del portal nord.cab

Com ja sabeu, fa un temps ja vam decidir no actualitzar els canals a Facebook i Instagram, i ara s’acosta el torn de fer el mateix amb el perfil a Twitter. Aquestes xarxes socials són arbitràries i representen uns valors que nord.cab no comparteix ni de lluny. Per aquest motiu, restringim tant com podem la presència dels nostres continguts a canals que considerem hostils o de moralitat dubtosa. En canvi, sí que mantenim i potenciem els continguts al canal a Telegram, ja que la filosofia d’aquesta xarxa sí que és coincident amb els plantejaments de nord.cab.

Cabassers.net és una iniciativa promoguda directament per nord.cab, i consisteix en el desenvolupament d’una xarxa social cabasserola. Us podeu registrar a la xarxa cabassers.net mitjançant aquest enllaç.

nord.cab