27 de setembre de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

ePorts ja connecta els seus clients a la fibra òptica

L’empresa de telecomunicacions tortosina ePorts ha començat, aquest matí, a instal·lar les connexions de fibra òptica als seus clients de Cabassers. La xarxa local de fibra es va començar a desplegar el 25 de maig passat, i va quedar operativa el 26 d’agost, amb la instal·lació de l’emissor i receptor de dades a la biblioteca municipal, que connecta per radioenllaç la xarxa local amb la general, fins que aquesta no es connecti al cablejat de la Generalitat. Si heu sol·licitat la connexió a la fibra que ofereix ePorts, en els propers dies els tècnics d’aquesta empresa us vindran a fer la instal·lació. Les connexions individuals per radioenllaç que s’han utilitzat fins ara quedaran obsoletes.

nord.cab