31 de juliol de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

Avui entren en vigor noves mesures per a combatre la COVID-19

Des d’avui i fins al 23 de juliol entren en vigor una sèrie de mesures per a frenar la circulació del virus SARS-CoV-2, causant de la COVID-19:

-Les trobades socials no han de superar les deu persones, excepte per a grups convivents.
-No es pot menjar ni beure en grup als espais públics habilitats per a fer-ho en circumstàncies normals.
-Els bars i restaurants hauran de tancar a les 00:30h, i la clientela haurà de portar la mascareta posada mentre no mengi ni begui.
-Els esdeveniments culturals s’hauran de dur a terme amb el públic assegut i respectant les distàncies de seguretat. El públic haurà de portar la mascareta ben posada, no hi pot haver ball, i les activitats s’hauran d’acabar a les 00:30h.
-L’oci nocturn haurà de tancar a les 00:30h, dur a terme l’activitat a l’exterior i terrasses. Els assistents hauran de portar la mascareta ben posada i no hi haurà d’haver grups de més de deu persones.

Recordeu que Catalunya té una de les taxes de circulació del virus SARS-CoV-2 més elevades d’Europa. Com més gent infecti, més possibilitats que apareguin noves variants. I a més variants, més possibilitats (de moment remotes) que alguna s’escapi als efectes de les vacunes i haguem de tornar a començar de zero, deixant en no res tots els sacrificis fets fins ara.

nord.cab