1 d'agost de 2021

nord.cab

El portal de notícies de Cabassers. Revista Nord. Fundada el 1998

L’Ajuntament difon un informe dels seus primers dos anys de governança

L’equip de govern d’ERC, que governa al consistori cabasserol, ha difós avui un informe que detalla la seva actuació durant la primera meitat de la legislatura. El full de ruta inicial de l’Ajuntament es va veure modificat inesperadament per tres successos imprevisibles: els efectes del temporal Glòria, al gener del 2020; la irrupció de la pandèmia per SARS-CoV-2, el març del mateix any; i les grans nevades del temporal Filomena, el passat mes de gener. Amb tot, el govern local ha pogut dur a terme els projectes que s’havia proposat, havent de suportar, a més, una càrrega extra de feina deguda a les calamitats que han comportat els esdeveniments imprevistos. Les actuacions no previstes han estat la reparació dels danys causats pels fenòmens meteorològics, i també la digitalització de la Fira de l’Oli i de la Festa Major, que no van poder ser presencials a causa de la crisi de salut pública.

Podeu llegir aquí l’informe complet distribuït avui per l’Ajuntament:

null-4

nord.cab