Des de primera hora del matí diversos usuaris informen que els seus telèfons fixes i mòbils contractats amb Movistar no tenen ni línia ni cobertura. El compte Historial de Caigudes, que monitoritza les interrupcions de diversos serveis a la població, informa que la incidència ja era activa a les 8 del matí. És possible, però, que l’avaria s’hagi produït molt abans, ja que l’estació meteorològica que AEMET té a Cabassers no transmet dades des de les 4 de la matinada (com podeu comprovar a la il·lustració de portada), i per a fer-ho utilitza una línia de telèfon mòbil.

També estan interrompudes les línies d’altres companyies que utilitzen la cobertura de Movistar per a prestar el seu servei, com Pepephone i Tuenti. En canvi, Vodafone funciona normalment, i es rep l’habitual i insuficient cobertura d’Orange.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!