Fotografies de Patrick Tomsen.

Alguns testimonis afirmen que el cotxe que aquest matí ha aparegut amb una roda en fals sobre el Barranquet ja era en aquell lloc a les 8:30h. D’altres persones, que s’hi han apropat, han pogut comprovar que el vehicle encara té les claus al contacte i que està obert. A l’interior hi ha certa quantitat de papers, però no han trobat la documentació del vehicle. A prop del cotxe també s’hi ha vist una ampolla de plàstic, de contingut desconegut. Sembla probable que el cotxe s’hagi accidentat de nit, moment en què la baixa visibilitat hauria pogut ajudar a provocar la sortida de via. No s’entén, però, per què els seus ocupants haurien abandonat el vehicle, obert i amb les claus posades, i per això els Mossos d’Esquadra han estat avisats, per tal de fer-se càrrec d’aquest cas.

Les claus, al contacte
Ampolla de plàstic amb líquid a l’interior, trobada a prop del vehicle
nord.cab