29 de juny de 2022

Enquesta: quin és el lloc més representatiu de Cabassers?

Us plantegem, al nostre canal de Telegram, una enquesta per tal que digueu quin és el lloc més representatiu de Cabassers. Les opcions proposades són les següents: el Pont Vell, l’ermita de la Foia, el pont de Cavaloca, l’ermita de Sant Roc, el Mas Roger, el monestir de Santa Maria de Vallclara, la plaça del Sitjar, la plaça porxada del Dr. Seró, la Font de Baix i, finalment, una opció que us permet especificar als comentaris del canal altres propostes, si no us n’agrada cap. De moment ja han votat 30 persones, i una de les opcions guanya amb contundència, amb el 60% dels vots. Si voleu participar a l’enquesta, podeu fer-ho aquí.

El Pont Vell
L’ermita de la Foia
El pont de Cavaloca
L’ermita de Sant Roc
El Mas Roger
El monestir de Santa Maria de Vallclara
La plaça del Sitjar
La plaça porxada del Dr. Seró
La Font de Baix
nord.cab - El portal de notícies de Cabassers