Llaunes de refrescos buides, paquets de tabac rebregats, embolcalls de plàstic i paper de plata, tot escampat al cim de la muntanya de Cantacorbs. Això és el que s’ha trobat una persona que ha anat d’excursió al cim de l’Aixaragall (627 m), popularment conegut com “la Bandera”, perquè és on s’acostumen a col·locar senyeres i estelades l’Onze de Setembre. La zona embrutada es troba, a més, dintre del Parc Natural de la Serra de Montsant. Deixant de banda la infracció que pugui constituir llençar residus a espais naturals protegits, hauria de ser de sentit comú no abandonar-hi deixalles; si se saben pujar productes per a consumir-los allí, també s’han de saber baixar els envasos i llençar-los a una paperera. L’Ajuntament, que ja està al cas d’aquesta incidència, és qui ha distribuït les imatges de les porqueries que s’han trobat escampades a Cantacorbs:

nord.cab