Foto: imatge d’arxiu (febrer de 2020).

Ahir, acabada la missa, la demanda de blaiets va superar l’oferta. Tot i que no hi havia ni de lluny el nombre de persones que hi sol haver habitualment a la missa de Sant Blai, moltes portaven encàrrecs d’altres per a aconseguir els blaiets beneïts. L’Ajuntament havia proveït fins i tot més unitats que anys anteriors, però amb tot, això no va ser suficient, i no es van poder atendre totes les sol·licituds de les persones que feien cua ordenadament al carrer per a aconseguir les pastes beneïdes.

Així doncs, si us vau quedar sense blaiets, els podeu demanar a l’Ajuntament per WhatsApp (al número 616 10 25 20) fins a les dotze del migdia d’avui. A la missa del proper diumenge, la nova comanda de pastes es beneirà, i tot seguit estaran a disposició de qui n’hagi demanat.

nord.cab