Quadernsargila.com és un petit blog literari fet a Cabassers, amb relats de la quotidianitat des del punt de vista de Tina Masip, la seva autora. Descriu situacions que sovint ens són comunes a tots, encara que ella les personalitza amb els seus records i ens les mostra des de les seves vivències. Així, recorda els aiguats del 1994 a Camí de les punxes, tot fent esment d’un corriol que s’emportà l’aigua, o la figura de la “padrina”, personalitzada en la seva, la Pilar Vilalta, a El vaivé de la padrina. No hi podia faltar tampoc la figura del “padrí”, que tots hem tingut (i alguns afortunats encara tenen), glossant el seu a L’art de contar/ un padrí del Priorat. Alguns dels textos van acompanyats de fotografies, per a ressaltar certes sensacions que en provocaren l’escriptura.

Teniu una web i la voleu donar a conèixer? Voleu fer difusió de la vostra obra literària? Envieu-nos-la i la presentarem al públic.

nord.cab