Tiren a terra un fanal al carrer de Ponent

Foto: Mercè Souto.

Sorpresa entre els veïns del carrer Balmes, que aquest matí han vist un fanal del carrer Ponent tirat a terra, partit i arrencat d’arrel. No es coneixen les causes d’aquest fet, però sigui el que sigui que hagi passat, només un cop de gran violència pot haver abatut el fanal.

Segons declaren els qui han vist la destrossa, no han sentit cap soroll ni durant la nit ni durant el matí, i en sortir de casa per a comprar gas butà al repartidor que ve de Falset, han vist que hi havia un fanal a terra, tot trencat i partit pel mig. Fins que no es confirmin les causes del desastre, el més probable és que hagi estat un accident amb algun vehicle. Així sembla indicar-ho la presència de fragments de far intermitent al voltant del fanal.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers