Aquest matí han continuat les tasques per a retirar la neu acumulada en apartar-la dels carrers per a fer-los transitables. Els gruixos a les teulades ja s’han reduït molt, i s’ha minimitzat el risc de despreniments de neu i d’esfondrament de cobertes. A la muntanya i als camps hi continua havent neu acumulada, però la suavitat de les temperatures dels últims dies ha evitat que es formés gel.

Ahir a la tarda hi va haver una petita incidència al carrer de la Font de Baix, quan una màquina va desencavallar un tram de la barana que dóna al Barranquet, en llençar neu talús avall. La situació general, però, ha millorat substancialment a les vies principals, encara que tots els camins continuen plens de neu, cinc dies després de les nevades.

La barana danyada durant les tasques de neteja. Foto: Albert Prats
Estat de la neu a les teulades de llevant.
Estat de la neu a les teulades de ponent.
nord.cab