Cap al migdia la nevada ha donat una treva d’un parell d’hores, i s’ha aprofitat la circumstància per a començar a netejar els carrers. S’ha fet amb tractors i també a mà, amb pales, rasclets, aixades, i tot allò que hom ha trobat disponible. Ho han executat els membres de l’Ajuntament -batlle i regidors- i voluntaris. Semblava que el temporal ja hauria d’anar a la baixa, però inesperadament, cap a les quatre de la tarda, ha tornat a començar a nevar amb força.

Per a assegurar que els carrers continuïn practicables, una màquina excavadora els ha resseguit apartant la neu que hi quedava, però la neu que precipita a hores d’ara torna a emblanquir les parts netejades de les vies.

Aquest reportatge fotogràfic d’Albert Estella il·lustra com s’ha desenvolupat la retirada de neu amb tractoristes voluntaris:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!