La 15a Fira de l’Oli se celebrarà en format digital

Degut a les circumstàncies excepcionals que des del març han capgirat la vida de tothom, la Fira de l’Oli d’enguany es farà en format digital. La crisi de salut pública present fa impossible congregar les mil cinc-centes persones que cada any acostumen a visitar la fira, però els organitzadors no han volgut renunciar a mantenir-la i a difondre les seves activitats per internet.

Avui a les 19h es publicarà a YouTube un vídeo de presentació de l’esdeveniment, en un canal que anirà afegint continguts a mesura com s’acostin les dates de la fira i mentre duri. Us hi podeu subscriure per a estar al cas de les novetats i de les activitats que es proposaran.

El format digital de la fira farà, també, que aquesta no es limiti a un sol dia, com era habitual, sinó que l’esdeveniment durarà quatre dies, del 5 al 8 de desembre. S’hi podrà participar, a banda del canal esmentat abans, mitjançant els perfils de “Cabacés Turisme” a Instagram i a Facebook, i algunes activitats disposaran de materials de suport que es publicaran a la pàgina web de l’Ajuntament.

L’organització de la fira (Cooperativa i Ajuntament) han difós avui un comunicat conjunt explicant com funcionarà aquesta edició digital de la fira:

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers