El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya d’ahir dissabte publicava la RESOLUCIÓ SLT/2983/2020, de 21 de novembre, per la qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19. Vegem tot seguit les disposicions que afecten les circumstàncies específiques de Cabassers:

  • El museu podrà augmentar el seu aforament fins el 50%.
  • El cinema pot obrir, també amb l’aforament limitat al 50%.
  • El Cafè podrà admetre clientela a l’interior, amb un màxim del 30% de l’aforament i garantint la distància de seguretat. Podrà, també, obrir la terrassa amb el 100% de capacitat, però hi haurà d’haver una distància de 2 metres entre clients que no pertanyin al mateix grup de convivència.
  • L’església continua amb l’aforament limitat al 30%.

Continuen en vigor el toc de queda de 22 a 6h, i el confinament municipal perimetral, de les 6 del matí dels divendres a les 6 del matí dels dilluns.

Podeu consultar la normativa publicada al DOGC íntegrament aquí:

8277_CAT

nord.cab