Iniciem un seguit d’articles per a fer conèixer les pàgines web locals, ja siguin d’un negoci, d’ús personal, institucional o d’entitats. Aquests articles aniran sortint de tant en tant per a divulgar les iniciatives digitals cabasseroles. Ara que la digitalització s’ha mostrat com una de les eines més potents per a atenuar els efectes econòmics negatius provocats per la crisi del coronavirus, és important conèixer, fomentar i difondre aquest àmbit. Comencem, avui, amb la botiga en línia de la Cooperativa Agrícola.

La seva adreça URL (Uniform Resource Locator – Localitzador Uniforme de Recursos) és http://coopcabaces.coop. L’extensió de domini que utilitza, .coop, està pensat per a societats cooperatives, i és l’abreviatura de “cooperative”. A la pàgina hi ha diverses seccions que expliquen què és i com funciona la cooperativa, mostren fotografies de les seves instal·lacions, i publiciten promocions.

La part principal, dedicada al comerç electrònic, té dues línies: oli verge extra, i oli verge extra ecològic. Del verge extra s’hi poden comprar quatre formats d’envàs diferent, que van dels 0,5 als 5 litres. De l’ecològic, les presentacions són en envasos de 0,5 a 2 litres.

El domini coopcabaces.coop existeix des de l’11 de juliol de 2018, com mostra el seu registre RDAP.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!