Demà, Onze de Setembre, els actes de commemoració de la Diada Nacional començaran a les 12 del migdia, amb l’himne nacional per la megafonia pública. A les 7 de la tarda es llegirà un manifest davant del Cafè, i allí mateix hi haurà una cantada d’havaneres amb el grup Arrels dels Ports.

L’ANC Priorat, per la seva banda, també organitza un acte reivindicatiu: a les 17:14h sortirà una manifestació en vehicles que recorrerà diversos pobles del priorat. La caravana s’iniciarà a Falset, a l’aparcament de l’Euterpe, i anirà cap a Gratallops, la Vilella Baixa, Cabassers, la Figuera, el Molar, el Masroig, Marçà, i tornarà a fer cap a Falset a les 20:00h.

Encara dins dels actes commemoratius de la Diada, el 12 de setembre hi haurà una excursió pel camí de la Sèquia, que s’iniciarà a les 9h.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!