Uns descarats aparquen un cotxe a l’interior del parc mentre fan un pícnic

Pujant per la carretera es veu un cartell que indica “Aparcament a 100 metres”, ben a prop del parc. Amb tot, aquest matí uns descarats han tingut el desvergonyiment d’aparcar el seu cotxe a l’interior del Parc de la Rodona mentre feien un pícnic. Res a dir pel pícnic, les taules hi són per a això, però molt a objectar per l’aparcament improvisat. No hi ha excusa ni justificació per a entrar amb un vehicle a un parc públic. Només cal dos dits de front per a veure que aquest no és lloc per a aparcar. I també cal saber llegir per a adonar-se que una mica més amunt hi ha un aparcament. I si l’aparcament és ple, es busca un altre lloc per a deixar-hi el cotxe mentre s’esmorza. I si no se sap anar pel món, no se surt de casa i llestos.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!