El Consell Comarcal del Priorat llença una campanya per a atraure turisme a la comarca

Després que els batlles de la comarca demanessin per Setmana Santa a les persones amb segona residència al territori i visitants que s’esperessin a venir, ara ha arribat el moment del retrobament. El Consell Comarcal del Priorat ha llençat una campanya a la xarxa per a mirar d’atraure turisme. En un context d’incertesa per a la indústria turística internacional, cada territori intenta captar visitants domèstics. Es preveu que la major part dels ciutadans que gaudeixin de vacances aquest estiu, les passin a destinacions dintre del seu propi país. La comarca presenta en aquesta campanya l’oferta d’oci, descans i gastronomia que ofereix, i la promou amb un vídeo a les xarxes socials:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!