Se celebra la primera missa dominical des de la declaració de l’estat d’alarma

Fotografies de Jaume Masip.

Avui a les dotze del migdia l’església ha tornat a obrir les portes als fidels en diumenge per primer cop des de la declaració de l’estat d’alarma. L’última missa dominical que s’hi oficià fou el 8 de març, i per tant han transcorregut nou diumenges consecutius sense celebració. El període s’absència de culte ha inclòs la festa de precepte de Setmana Santa i Sant Marc. Divendres passat, dia 15 i festivitat de Sant Isidre, ja hi hagué una primera celebració religiosa.

Vint-i-quatre fidels han assistit a la missa oficiada per Mn. Carlos Rambla, i han respectat les mesures de seguretat indicades. A l’entrada del temple s’hi han situat dos dispensadors de gel hidroalcohòlic i la panereta per a recollir les almoines de qui vulgui fer-ne.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!