El Cafè convoca una assamblea virtual per a demà dissabte

Foto: arxiu.

La Societat Unió Recreativa ha convocat els seus socis a una assamblea extraordinària virtual demà dissabte, a partir de les 18h. Es tractarà la situació econòmica de l’entitat, el pla d’acció de la Junta Directiva, i la data i horaris proposats per a la reobertura del servei de bar.

El 22 de març hi havia convocada l’assamblea general ordinària anual, per la qual s’havien de renovar diversos càrrecs de la junta, però la crisi de salut pública la va ajornar sine die. Aquesta continua postposada.

Per a participar a l’assamblea de demà, cal descarregar-se l’aplicació Jitsi i anar al canal “reuniosocis“.

Si teniu un mòbil amb sistema Android, us la podeu descarregar directament de Google Play, i si feu anar iPhone, trobareu l’aplicació a l’App Store.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers