Publiquen el programa de la Festa Major 2020

L’Ajuntament ha difós el programa de la Festa Major de Cabassers, a honor de Sant Blai, que començarà el dissabte 31 de gener i s’allargarà fins el dimarts, 4 de febrer, amb una nodrida varietat d’activitats per a tots els públics.

Hi haurà concert de versions el 31 gener amb el grup X-Versions, i sessions de ball amb les orquestres Marinada (1 de febrer) i Venus (2 de febrer). Els dies 31 gener i l’1 de febrer actuarà també la discomòbil Marcty. A banda, el programa també inclou sessions de circ, màgia, i fins i tot un castell de focs d’artifici la nit del diumenge 2 de febrer.

Acabada la missa del dissabte, 1 de febrer, es farà un homenatge a la gent gran, una conferència sobre fra Pere Perelló, a càrrec de Josep M. Ferran, i cant líric per Neus Miró Montero, tot a l’església.

El dia del Sant Patró, 3 de febrer, acabada la missa durant la qual es repartiran els Blaiets (unes galetes beneïdes que protegeixen del mal de gola tot l’any a qui se les menja amb devoció i agraïment) hi haurà ballada de sardanes i ball de vermut. També, a primera hora, matinades per a llevar els més mandrosos.

El pregoner que anunciarà l’inici de festa enguany serà en Sisco Gibert. I per a tancar-la, el dimarts 4 de febrer, es farà una xocolatada i una sessió de cinema.

Us deixem a continuació el programa complet:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!