Comença el campionat de bitlles catalanes Camp de Tarragona/Priorat

Avui ha començat el campionat de bitlles catalanes Camp de Tarragona/Priorat, de la Coordinadora Intercomarcal de Bitlles/Birles. El joc puntua un punt per cada bitlla tombada (si es tomben les sis del joc hom diu que s’ha fet “llenya” i computa sis punts), o bé s’aconsegueixen 15 punts si es té l’habilitat (o la sort) de deixar una sola bitlla plantada del grup de sis. Les birles només puntuen si s’aconsegueix deixar-ne una de sola de plantada.

El campionat tindrà tornegis quinzenals i la final es jugarà a Cabassers el 10 de març, amb 17 equips més els individuals.

Comená la lliga de bitlles

image-3-2
image-3-3
image-3-4
image-3-5
image-3-6
image-3-7
image-3-2 image-3-3 image-3-4 image-3-5 image-3-6 image-3-7
nord.cab | El portal de notícies de Cabassers