Greus problemes de connectivitat a Internet

Ahir diumenge la connexió a Internet va ser molt complicada des de Cabassers a partir de les 18h i fins a la matinada d’avui. Com a mínim, les teleoperadores e-Ports i Movistar van patir interrupcions contínues de servei i lentitud a la connexió a la xarxa. Aparentment es tractava d’un problema DNS que provocava, quan el servei no estava totalment interromput, que els usuaris només poguessin connectar a pàgines web i serveis online allotjats a servidors de l’estat espanyol. Les connexions a servidors d’altres territoris eren impossibles. Això va fer, per exemple, que Netflix no funcionés, i que xarxes socials com Facebook i Twitter servissin continguts de manera parcial, depenent de la ubicació del servidor que havia de facilitar-los.

Es va produir la paradoxa que nord.cab no era accessible des del municipi, mentre que sí podia rebre visites des de qualsevol altra part del món (el nostre servidor és als Estats Units d’Amèrica).

La web historialdecaigudes.tk registra un total de sis incidències entre la tarda del diumenge i les primeres hores d’avui dilluns. Durant la matinada passada tots els problemes han estat resolts, i aquest matí l’accés a la xarxa funcionava amb normalitat.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!