(Foto: Albert Prats)

La Brigada de Treballs coordinada pel Consell Comarcal del Priorat, que forma part del programa Treball i Formació, està pintant la barana de ferro del carrer de la Font de Baix. Les tasques han començat per l’extrem que toca al parc. El programa Treball i Formació té quatre línies, dues de les quals estan duent a terme l’actuació de Cabassers. Una de les línies és per a persones majors de 55 anys sense prestació, dos treballadors de la qual hi seran un any. La segona línia estarà ocupada durant 6 mesos. Les persones que formen part d’aquesta brigada faran treballs forestals, en concret senders municipals, però com que avui era el primer dia del programa i encara no disposen de l’equipament necessari per a les tasques forestals, se’ls han assignat tasques de manteniment d’infraestructures locals.

Aquestes persones faran part d’un certificat professional, de 16 hores, a Alcover, a partir del 14 de gener, ja que la comarca no disposa de Centre Ocupacional, i en canvi el d’Alcover ofereix aquesta especialitat. També faran 100 hores de formació.

El programa compta amb dues altres línies; la Línia Dona, per a dones majors de 55 anys que hagin patit violència de gènere, preferentment, i una altra línia per a les persones que cobren la renda mínima de ciutadania. Les persones del Programa Dona estaran un any al pla, i les persones del programa de Renda Garantida, sis mesos. Aquestes dues línies donaran suport a les persones que gaudeixen del Servei d’Atenció Domiciliària.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!