Es presenten unes vacances de Nadal farcides d’activitats lúdiques i culturals. L’oferta comença demà dissabte, amb la presentació al museu municipal, per part del Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara, dels resultats preliminars d’una recerca històrica sobre el municipi. El dia de Nadal, acabada la missa, hi haurà un concert solidari i els nens podran fer cagar el Tió a la plaça de l’abadia. L’endemà de Sant Esteve, l’AMPA i l’escola organitzen una excursió al parc de Nadal de Reus, i el dia dels Sants Innocents l’Associació Jove farà una representació d’Els Pastorets. El 29 de desembre el Patge Reial visitarà l’església per a recollir les cartes que la canalla vulgui enviar als Reis Mags, i l’últim dia de l’any campanades i discomòbil. El 3 de gener Ferran Mestres farà un contacontes a la Biblioteca, i en acabat n’Eva Torà farà un taller de fanalets de Reis. I finalment, el 5 de gener, arriben els Reis per als quals es prepararan els fanalets, amb regals per a qui s’hagi portat bé durant l’any i carbó per a qui hagi fet el ronso.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!