La Cooperativa, a la Fira Àpat

(Foto: Instagram de la Cooperativa)

Aquest cap de setmana la Cooperativa Agrícola ha estat present a la Fira Àpat, a Barcelona, on ha donat a conèixer els olis que elabora, sota la marca “Baronia de Cabacés”. Aquesta fira és un esdeveniment gastronòmic que aplega professionals de tota Catalunya, i té com a objectiu promoure el consum de productes catalans. Se celebra al Recinte Cúpula Events, del Centre Comercial les Arenes de Barcelona, i tancarà les portes demà dilluns a les 8 del vespre.

La Cooperativa elabora dues gammes d’oli d’oliva sota la marca “Baronia de Cabacés”; el verge extra, i l’ecològic (també verge extra). Ambdós olis es poden trobar en envasos de vidre de 0,50 i 0,75 litres, o de plàstic PET de 2 i 5 litres. A banda, també elabora la marca Fusió d’Aromes, un oli ecològic disponible en ampolles de vidre de mig litre.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers