Canvi del servei de recollida d’escombraries a l’horari d’hivern

A partir de la setmana que ve, el servei de recollida d’escombraries canvia a l’horari d’hivern. Des de llavors la recollida selectiva es farà de la següent manera:

Dimarts: rebuig, orgànica, envasos i vidre
Divendres: rebuig, orgànica, envasos i paper

Com a novetat respecte a l’any passat, s’ampliarà la recollida de la fracció d’envasos als dimarts (fins ara, durant l’horari d’hivern els envasos només es recollien els divendres). Això farà que els veïns no hagin d’acumular aquestes deixalles durant una setmana sencera.

Cal separar cada fracció correctament i utilitzar bosses fetes de components orgànics per a les deixalles d’aquest tipus. La deixalleria continuarà estant oberta al públic els dies de recollida, mentre duri el servei porta a porta, i no acceptarà cobertes de pneumàtics.

El nou calendari de recollida d’escombraries:

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers