Presenten la candidatura que concorre a les municipals

La nit electoral a Cabassers serà ben curta, perquè només s’ha presentat una sola candidatura i, per tant, té garantida la majoria absoluta del consistori. Avui els qui la integren han exposat el seu projecte a la sala del cinema del Cafè de Cabassers, atapeïda de públic que volia escoltar el programa.

Jaume Pujals, alcaldable, ha presentat l’equip i els projectes principals de la candidatura, que han estat desgranats per les persones que ocuparan les regidories corresponents. Bàsicament, les propostes són aquestes: implementar un sistema de diàleg i comunicació amb la ciutadania, fomentant la digitalització; canviar l’orientació del museu municipal i millorar l’aprofitament de la biblioteca; fomentar l’agricultura local intentant recuperar el Mas Roger per a establir-hi un centre d’aprenentatge i difusió de l’agricultura; construir un centre de dia per a la gent gran; i obrir un nou carrer que connecti la Font de Baix amb el Camí Nou, a banda d’acabar la urbanització del carrer Nonàs.

A continuació, podeu veure l’enregistrament de l’acte:

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers