L’oli de la cooperativa de Cabassers entre els més ben puntuats de la guia Iber Oleum

Iber Oleum és una empresa amb seu a Jaén que edita una guia dels olis d’oliva verge extra produïts a l’estat espanyol. Aquesta publicació elabora unes llistes anuals d’olis d’oliva verge extra, que puntua després de sotmetre les mostres de les empreses que s’inscriuen per a participar al seu panell de cata. La marca “Baronia de Cabacés” ecològic, de la cooperativa de Cabassers, ha aconseguit una puntuació de de 9,4 punts (sobre 10) a la guia d’Iber Oleum, a la categoria “Pequeñas producciones“. Només l’han igualat tres olis més (Hadrianus Ecológico Verde, Oleopepillo, i Uno’ un aceite bueno), i l’han superat, amb una dècima més (9,5 punts) les marques Cladivm Hojiblanco DOP Priego de Córdoba i Dehesa El Molinilo Empeltre. Així doncs, de les 43 referències que consten a la guia Iber Oleum “Pequeñas producciones” l’oli cabasserol ha entrat a formar part dels sis olis més ben valorats.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers