Junts pregunta al govern local com garantirà la recepció del senyal de Movistar

El grup municipal de Junts-CM a l’Ajuntament de Cabassers ha registrat una pregunta al govern, on exposa la situació en què quedarà el nucli urbà quan l’antena repetidora de Movistar deixi de funcionar a partir del 18 de setembre. El document especifica que quan s’interrompi el senyal molts serveis digitals que necessiten codis transmesos per SMS no estaran disponibles pels cabasserols. Sense els SMS amb codis de confirmació aplicacions com IdCat, demanar hora al metge o fer operacions bancàries quedaran interromputs. També deixaran de funcionar els terminals TPV dels comerços per a cobrar amb targeta que rebin la cobertura de Movistar.

La pregunta, que ja ha estat presentada perquè s’introdueixi a l’ordre del dia del ple ordinari d’aquest mes, està formulada literalment en aquests termes:

“Quina solució planteja el govern per tal de garantir la recepció a Cabassers del senyal que dona cobertura a les línies de Movistar i a les d’altres companyies que contracten la seva xarxa per a oferir el seu servei?”

Podeu veure el document que Junts ha presentat al registre de l’Ajuntament en aquest enllaç.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers