Actes commemoratius de la Diada Nacional de Catalunya

Els actes entorn la Diada Nacional de Catalunya començaran el 9 de setembre. A les 9 hi haurà una caminada per a fer una ruta a peu per les ermites de Sant Joan, Sant Roc i la Foia. Es desplegarà una gran senyera davant d’aquests edificis i s’hi faran enregistraments i fotografies.

A les 19h hi haurà la presentació del llibre d’Ezequiel Gort El comptat de Prades i la baronia d’Entença a la sala del cinema, organitzada pel Centre d’Estudis Santa Maria de Vallclara.

El diumenge 10 de setembre, a les 19h, en Rafel Brú farà classes de sardana a la plaça de Longí Navàs (Sitjar).

El dilluns dia 11 de setembre, a les 13h, hi haurà l’actuació de la colla sardanista Dansaires del Penedès i ballada popular, davant del Cafè. Tot seguit la Societat Unió Recreativa oferirà un vermut als assistents.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers