Una discussió s’acaba amb una dona agredida davant del bar

Cap a quarts d’una de la matinada passada un home va entrar al bar, segons alguns testimonis amb símptomes d’embriaguesa, i va demanar algunes begudes alcohòliques. Mentre estava bevent, una dona es va presentar buscant-lo, i es va iniciar una discussió entre tots dos a la terrassa que el local té al carrer del Mig. Durant les raons l’home va trencar d’un cop de puny un vidre del seu vehicle i va agredir la dona. Els testimonis van avisar als Mossos d’Esquadra i van fer baixar a la canalla que en aquells moments hi havia als voltants a la sala del cinema, perquè no presenciessin les violències. La policia va detenir l’home, que aquest matí ja estava en llibertat perquè no s’ha interposat cap denúncia.

Durant el dia d’avui agents de la policia han parlat amb diversos testimonis dels fets.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers