Accident a la Creu dels Peirons

Una furgoneta amb matrícula francesa ha sortit de la carretera passada la Creu dels Peirons. El vehicle, que circulava en direcció cap al Pont Nou, ha sortit de la via i ha pujat per un talús d’un camí que permet l’accés a una finca. Segons el conductor l’accident s’ha produït a causa d’una maniobra brusca per a evitar l’impacte amb un animal que creuava la calçada. No hi ha hagut ferits, però ha calgut la intervenció d’una grua per a retirar la furgoneta:

Foto: Joel Escoda

Aquest tram de la carretera T-702 és un punt negre que acumula diversos accidents en poc temps. El juliol de l’any passat un cotxe va bolcar a pocs metres més endavant d’on avui s’ha produït l’accident de la furgoneta:

Foto. Ricard Masip

El 2020, just a la mateixa corba però en sentit contrari, també hi va haver una altra sortida de via, que implicà un camió de gran tonatge. En aquella ocasió va caldre maquinària pesada per a poder retirar el vehicle:

Foto. Ricard Masip

També s’han produït al mateix tram dos accidents més durant aquest 2023, tots sense que hagi calgut lamentar desgràcies personals.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers