Els Bombers han vigilat durant la nit que el foc no revifés

Fotografia: Twitter dels Bombers de la Generalitat.

L’incendi forestal que es va declarar ahir a primera hora de la tarda a l’indret conegut com Plans, a la partida dels Burgans, va ser controlat a les 19:36h d’ahir. Des de llavors, i per a evitar revifades, els equips d’extinció han fet tasques de vigilància per a revisar que no quedin punts calents a la zona i evitar el risc de revifalla pel vent. La nit ha estat tranquil·la i els Bombers s’han retirat del terreny. Tanmateix, els efectius hi tornaran avui per a revisar que no hi quedin punts calents.

L’incendi ha cremat mitja hectàrea forestal i l’operació per a extingir-lo va arribar a mobilitzar dotze dotacions terrestres i tres d’aèreies: un helicòpter bombarder i dos hidroavions.

nord.cab | El portal de notícies de Cabassers