29 de juny de 2022

Celebració de la festa de Corpus Christi

La festa de Corpus Christi va ser el passat dijous, 16 de juny, però a la parròquia de Cabassers se celebra l’eucaristia i la processó en honor a aquesta festivitat avui diumenge. En motiu de la celebració, s’han engalanat dos altars: un a la plaça del Dr. Prudenci Seró, i l’altre a l’arc de la confluència del carrer Major amb el carrer del Grau. L’església també s’ha engalanat, amb una petita catifa floral a l’entrada, i revestiments vegetals a l’àbsis.

L’últim cop que es prepararen catifes d’heura i flors per a tot el recorregut de la processó va ser el 2019. Des de llavors, l’envelliment del veïnat i la manca de gent ha fet simplificar els engalanaments del carrer per a la festa, fins als dos altars que hi ha actualment.

nord.cab - El portal de notícies de Cabassers